'Standard wil 'extra wapen', maar dat vuurt nog niet zoals het hoort'

'Standard wil 'extra wapen', maar dat vuurt nog niet zoals het hoort'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 14:30ma 20-08-2018 om 14:30

Michel Preud'homme heeft zijn kern nog niet helemaal klaar. Zo zou hij na het vertrek van Duje Cop nog een nieuwe spits willen. De naam van Obbi Oulare valt daarin, en Preud'homme zegt absoluut geen nee.

De transfer van Oulare naar Standard is nog niet officieel, maar Preud'homme ontkent zeker niet dat hij in de belangstelling staat. "Oulare heeft techniek, kracht en een goed kopspel. Hij zou een extra wapen zijn voor ons", laat hij in zijn kaarten kijken bij Het Nieuwsblad.

Het nadeel aan de spits van Watford is natuurlijk zijn blessuregevoeligheid: die hield hem ook als huurling bij Antwerp vaak op de tribune. Vorig seizoen stond hij daar maar dertien keer in de basis en was hij er goed voor drie doelpunten. Dit seizoen moet het dus een pak beter voor Oulare, die bij Club Brugge ook nog onder Preud'homme speelde.

Update 20/08, 14.30: Volgens L'Avenir wil Preud'homme Oulare graag aantrekken. Toch stelt de krant dat het 'extra wapen' nog niet op scherp staat. Oulare herstelt nog van een operatie aan zijn heup. Indien hij bij Standard tekent, kan het dus nog een tijdje duren alvorens hij effectief in actie komt.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws