'Waasland-Beveren mengt zich in de strijd om Nigeriaanse goalgetter van 20'

'Waasland-Beveren mengt zich in de strijd om Nigeriaanse goalgetter van 20'

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 11:50wo 15-08-2018 om 11:50

Waasland-Beveren haalde ook deze mercato weer een nieuwe lading aan spelers binnen, maar de nummer 12 van de ranglijst is nog niet klaar op de markt. Waasland-Beveren heeft het vizier gericht op de Nigeriaanse aanvaller Adeleke Akinyemi.

Akinyemi is een 20-jarige centrumspits die momenteel zeer hoge ogen gooit bij het Letse Ventspils. De talentvolle jongeling scoort daar aan de lopende band. Na zeventien competitieduels staat de teller op dertien treffers. In totaal was hij goed voor 32 goals in 50 matchen en dit goede moyenne is ook Waasland-Beveren opgevallen, zo meldt All Nigeria Soccer.

Volgens de Nigeriaanse bron is Waasland-Beveren één van de vijftien clubs die jacht maakt op Akinyemi. Zo zouden onder meer Trabzonspor (Tur), Rode Ster Belgrado (Ser), Helsingborgs IF (Zwe) en Brondby (Denemarken) jacht op hem maken. Akinyemi ligt nog tot het einde van 2019 vast bij Ventspils, dat naar verluidt minstens één miljoen euro voor hem verlangt. Het is de vraag of Waasland-Beveren aan deze vraaprijs kan voldoen.

Plaats een reactie

Bertjen +80
woensdag 15 augustus 2018 om 14:42
Spits??? Als je geen middenvelder hebt die bal langer dan 20 sec kan vast houden , of spits alleen voor doel zet kun je nog honderd spitsen kopen !!
Bestuur wordt wakker voor het te laat is !!!
Koop een nr 10 ! NU!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws