'Nieuwste aanwinst van Antwerp legt woensdag zijn medische testen af'

'Nieuwste aanwinst van Antwerp legt woensdag zijn medische testen af'

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 09:47wo 15-08-2018 om 09:47

Antwerp is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen, maar zou nog versterking kunnen halen. La Dernière Heure weet namelijk dat ook Omar Govea in beeld is.

Die Mexicaanse spelmaker is eigendom van FC Porto, maar vorig seizoen was hij nog te bewonderen bij Moeskroen. Die club zou ook interesse hebben om hem terug naar Le Canonnier te halen. Met Antwerp hebben ze echter een flinke concurrent om mee af te rekenen.

Het helpt natuurlijk ook dat Luciano D'Onofrio aan de kant van Antwerp staat. Hij heeft uitstekende banden met die Portugese club. Moeskroen voelt de bui al hangen en heeft gelukkig nog een alternatief aan de hand. Het gaat om de transfervrije Alessandro Cordaro (32), die vorig seizoen nog speelde bij Zulte Waregem. Zijn contract liep daar af.

Update 15/08 09.47: De transfer van Govea naar Antwerp is bijna rond, zo meldt het Spaanse Marca. Govea en zijn toekomstige werkgever moeten alleen nog de laatste details afronden, zo klinkt het. Naar verluidt legt de middenvelder woensdag zijn medische keuring af, waarna hij aan het eind van deze week gepresenteerd zou kunnen worden. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws