Wesley mag beginnen hopen op transfer: 'Hij kent hem al van vroeger'

Wesley mag beginnen hopen op transfer: 'Hij kent hem al van vroeger'

28-07-2018 21:36
10

De transfer van Wesley Moraes naar Lazio Roma blijft maar aanslepen. De Braziliaan lijkt al weken op weg naar Italië, maar tot een akkoord kwam het niet. Zijn toekomst ligt mogelijk in Engeland.

In Italië klinkt het dat het nog moeilijk zal worden voor Wesley om een transfer naar Italië te forceren. Club Brugge en Lazio raken maar niet akkoord over het transferbedrag. Volgens Corriere dello Sport toont een andere ploeg nu interesse. Zo zou Everton hem op het lijstje hebben staan.

Sterker nog, de Engelse ploeg zou zelfs al een officieel transferbod hebben uitgebracht op de aanvaller. Hoeveel de club precies over heeft voor de Braziliaan is niet duidelijk. Blauw-Zwart verlangt alvast rond de vijftien miljoen euro voor de spits.

Het is niet de eerste keer dat Everton komt shoppen in België. Vorig seizoen haalden The Toffees Henry Onyekuru nog weg bij KAS Eupen. Enkele seizoenen daarvoor trok het Marouane Fellaini aan van Standard.

UPDATE 28/07 21u36: Sam Wilson van The Laziali heeft aan Paulo Nehmy, de makelaar van Wesley, een reactie gevraagd na de vermeende interesse van Everton.

"Marcel Brands, de technisch directeur van Everton, kent Wesley al van toen hij nog bij PSV werkte. Het zou kunnen dat Club Brugge en Everton met elkaar spreken." Een bevestiging van de onderhandelingen was er echter niet.