'Onverbiddelijk Chelsea weigert mee te werken: Barça-bod van 62 miljoen afgewezen'

'Onverbiddelijk Chelsea weigert mee te werken: Barça-bod van 62 miljoen afgewezen'

23-07-2018 19:50
6

Chelsea weigert voorlopig medewerking te verlenen aan een transfer van Willian (29) naar FC Barcelona. Sky Sports meldt dat ook een derde bod van Barça van tafel is geveegd door de Londense club. 

Al weken wordt in de internationale pers geschreven over interesse van Barcelona in Willian. Volgens eerdere berichtgeving zou Chelsea maar liefst 80 miljoen euro willen vangen voor de Braziliaanse WK-ganger, maar Barça hoopt hem voor een aanzienlijk lager bedrag te kunnen inlijven. 

Het eerste Catalaanse bod op Willian bedroeg 56,5 miljoen euro, het tweede 60 miljoen euro en nu zou de club zelfs een derde bod van 62 miljoen euro hebben uitgebracht. Sky Sports meldt dat het tevergeefs is: ook voor dat bedrag wil Chelsea Willian niet laten gaan. 

The Daily Mail meldde zondag al dat Barcelona ook nu niet van plan is om op te geven. In tegendeel: de kampioen van Spanje wil een vierde en laatste bod uitbrengen op de buitenspeler van Chelsea. Een ultieme poging ter waarde van 65 miljoen euro moet de Londense clubleiding zien te overtuigen.