Bruggelingen kunnen niet wachten op competitiestart: Zorgen dat we er staan

Bruggelingen kunnen niet wachten op competitiestart: "Zorgen dat we er staan"

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018 om 18:31ma 16-07-2018 om 18:31

Club Brugge slaagde er afgelopen weekend in om met 3-1 van Hapoel Haïfa te winnen. Nu wacht de laatste week voor het seizoen kan beginnen. Hans Vanaken en Dion Cools kijken er alvast naar uit.

"Deze wedstrijd is ideaal geweest, bepaalde spelers hebben weer negentig minuten kunnen spelen, of zestig alleszins. Voor de komende week is dit een goede oefenwedstrijd geweest", zegt Vanaken op de officiële website van Club Brugge.

"Woensdag is er nog een match in Limburg. Dat voelt een beetje aan als thuiskomen, maar het blijft hetzelfde. Het is de laatste oefenwedstrijd voor het echte werk begint. Nog één keer werken op de dingen die we op training doen en dan zien we wel voor zondag. Dan er vol tegenaan om een nieuw seizoen te beginnen."

Alles positief
Ook Cools kijkt uit naar de Supercup en de competitiestar. "Het was nog een zware week trainen. Ik heb nu wel terug speelminuten in de benen. We hebben een geslaagde zege en de nieuwe spelers hebben kunnen spelen in het systeem. Alles is dus positief."

"Het is nu nog één week volle bak en dan zorgen dat we er zondag staan. Ik heb wel zware benen, maar het is een systeem dat ik nu wel ken. Ik voer uit wat de trainer wil en ik doe gewoon mijn best", zegt hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws