Moet Gent stunt uit het hoofd zetten? 'Voorkeur voor het buitenland'

Moet Gent stunt uit het hoofd zetten? 'Voorkeur voor het buitenland'

19-07-2018 09:50
16

KAA Gent wil zich versterken met Vadis Odjidja. De voormalige middenvelder van Anderlecht en Club Brugge mag weg bij Olympiakos Piraeus en zou een transfer naar Gent zien zitten. 

Odjidja heeft nog een conctract tot en met medio 2020, maar mag desondanks vertrekken van de clubleiding. Gent ziet in hem de ideale verbindingsspeler voor op het middenveld en zou de komst van de geboren Gentenaar deze maand af willen ronden. Naar verluidt is er echter nog geen akkoord op clubniveau. 

De tweevoudig international had volgens Griekse media al wel de toestemming om te praten met Racing Genk, nadat de Limburgers een bod van 3 miljoen euro op hem uit hadden gebracht. Odjidja haalde echter zijn neus op voor Genk en meer voelen voor een overstap naar de Buffalo's. Anderlecht en Club Brugge werden ook gelinkt aan Odjidja, maar zijn ex-werkgevers hebben de interesse nog niet concreet gemaakt. Gent hoopt iedereen af te troeven, maar zou dan nog wel rekening moeten houden met concurrentie uit Portugal.

Update 19/7 09.50: Zoals eerder bericht staat Vadis Odjidja in de belangstelling van KAA Gent, dat echter nog lang niet zeker is van een toptransfer. Hoewel Odjidja Gent verkiest boven Racing Genk, zou zijn voorkeur momenteel nog uitgaan naar een buitenlandse competitie. Dat schrijf Het Nieuwsblad donderdag.