'Alle' abonnementhouders van Anderlecht mogen gratis naar … uitmatch van paars-wit

'Alle' abonnementhouders van Anderlecht mogen gratis naar … uitmatch van paars-wit

10-07-2018 13:10
1

RSC Anderlecht doet er tegenwoordig veel aan om de band met de fans te versterken. Onlangs speelde het vriendschappelijk tegen PSV, maar mochten er geen fans de match bijwonen. Nu is het omgekeerde tegen Westerlo het geval.

Op 20 juli neemt Anderlecht het op tegen Westerlo. De match gaat door in 't Kuipje. Alle abonnementhouders van paars-wit komen in aanmerkingen om die oefenmatch in de Kempen gratis mee te pikken. Dat laat Anderlecht weten via de officiële kanalen.

In het stadion van Westerlo kunnen er maar circa 8.000 fans. Daarom is er een kleine 'maar'. 'Belangrijk : alle abonnees hebben wel een ticket nodig. Dit ticket is enkel op te halen aan de ticketing van RSCA, op vertoon van je identiteits- en abonnementskaart, en zolang de voorraad strekt', deelt paars-wit mee.

'Er zijn ook tickets te koop voor de bezoekersvakken: volwassenen betalen 10 euro, jongeren tussen 12 en 15 jaar 5 euro. Min 12-jarige bezoekers hebben gratis toegang tot het vriendschappelijke duel maar moeten wel een ticket ophalen.'

Lees ookCoucke excuseert zich bij fans en doet meteen belofte voor volgende zomer