Argentijnse ex-internationals: 'Niet verrast als Messi besluit te stoppen'

Argentijnse ex-internationals: 'Niet verrast als Messi besluit te stoppen'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 23:54do 21-06-2018 om 23:54

Na de dramatische 3-0 nederlaag tegen Kroatië dreigt een vroege aftocht voor Argentinië op het WK. Ook Lionel Messi kon zich donderdag niet aan de malaise onttrekken. Pablo Zabaleta denkt dat de sterspeler er de brui aan geeft.

"Het spijt mij zeer voor Messi", steekt de voormalig Argentijns international van wal bij de BBC. "Dit was zijn laatste kans om iets te winnen met Argentinië. Ik ben niet verrast als hij besluit te stoppen als international na dit toernooi. Hij zal zeer teleurgesteld zijn en het is nog vier jaar naar Qatar."

Hernan Crespo neemt het voor Messi op. "Meer spelers zijn grootheden in onze herinnering zonder dat ze het WK hebben gewonnen", stelt de spits. "Als hij wint is hij een grote speler, maar hij is nog steeds een grote speler als hij dat niet doet. Hoeveel grote spelers zijn er niet in geslaagd om het WK te winnen? Johan Cruijff en Michel Platini zijn nooit wereldkampioen geworden."

Zabaleta denkt dat de Argentijnse spelers wel iets uit te leggen hebben bij terugkeer in hun thuisland. "De mensen in Argentinië zijn zo boos nu. Je verwacht meer van deze spelers. Ze waren zo hongerig naar dit wereldkampioenschap, ze zullen dit niet accepteren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws