OFFICIEEL: Leicester City troeft Southampton af en presenteert nieuwste aanwinst

OFFICIEEL: Leicester City troeft Southampton af en presenteert nieuwste aanwinst

Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 om 16:43wo 20-06-2018 om 16:43

Leicester City werkt aan een opvallende transfer in Engeland. James Maddison, speler van Championship-club Norwich City, moet voor ettelijke miljoenen de overstap maken.

Dat meldt The Telegraph zondag. Leicester heeft volgens de Engelse krant een openingsbod van liefst 23 miljoen euro uitgebracht. De Premier League-kampioen van 2016 meldde zich zondag bij Norwich en verwacht de transfer volgende week af te ronden. Op dit moment zou Norwich nog 28,5 miljoen euro vragen.

Maddison (21) was afgelopen seizoen één van grote blikvangers in het Championship. Ondanks zijn veertien doelpunten en acht assists, wist Norwich niet te promoveren. Leicester wil de aanvallende middenvelder nu alsnog naar de Premier League halen.

Southampton én Everton-directeur Marcel Brands zijn overigens ook in de markt voor Maddison, maar Leicester is de eerste club die zijn interesse ook daadwerkelijk heeft geconcretiseerd. The Foxes versterkten zich al met Ricardo Pereira en Jonny Evans.

Update 21.23: James Maddison is hard op weg naar de Premier League. Norwich City heeft volgens Sky Sports biedingen van zowel Leicester City als Southampton geaccepteerd. Het gaat om een transfersom van om en nabij de 24 miljoen euro.

Update 20/6 16.35: Leicester City heeft aan het langste eind getrokken. The Foxes hebben via Twitter bevestigd dat Maddison de club komt versterken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws