'Finaal voorstel van KV Mechelen trekt routinier eindelijk over de streep'

'Finaal voorstel van KV Mechelen trekt routinier eindelijk over de streep'

05-06-2018 17:48
4

KV Mechelen gaat Franck Berrier op korte termijn voorstellen aan de pers. Het Laatste Nieuws meldt dat club en speler elkaar eindelijk hebben gevonden tijdens de onderhandelingen.

De gesprekken tussen Mechelen en de 34-jarige Berrier sleepten al enkele dagen aan. Dat had er alles mee te maken dat KVM de routinier van KV Oostende slechts een voorstel voor één jaar deed, terwijl Berrier nadrukkelijk voor twee jaar wilde tekenen. Mechelen lijkt toch overstag te gaan om Berrier naar de Eerste Klasse B te halen.

VoetbalPrimeur.be meldde dinsdagochtend al dat Malinwa een finaal voorstel op tafel had gelegd. Het Laatste Nieuws schrijft dat de aanbieding is geaccepteerd door Berrier en diens entourage. Als Berrier slaagt voor zijn medische testen tekent de aanvallende middenvelder een contract voor twee jaar, met een optie voor een extra seizoen. Berrier moest op zoek naar een nieuwe club, omdat er voor hem geen toekomst meer was bij KVO.

Berrier is zeker niet de eerste serieuze aanwinst voor de degradant. Onder meer Arjan Swinkels, Igor De Camargo, Bram Castro en Nikola Storm verbonden zich in een eerder stadium al aan de club.