UPDATE: 'KV Mechelen doet finaal voorstel'

UPDATE: 'KV Mechelen doet finaal voorstel'

05-06-2018 09:50
2

KV Mechelen haalde al heel wat spelers in huis met het oog op volgend seizoen. Malinwa wil in 1B snel kampioen spelen om zo terug op het hoogste niveau actief te zijn. De Maneblussers staan dichtbij de komst van Franck Berrier.

De interesse in Franck Berrier is inmiddels niks nieuws meer. Een akkoord was er tot dusver nog niet, maar de onderhandelingen gaan de goede richting uit. Er ligt voor de Fransman een contract van één jaar plus één optie klaar Achter de Kazerne.

Een brok ervaring
De 34-jarige middenvelder had geen toekomst meer bij KV Oostende. Hugo Broos wil de kern grondig opkuisen aan de kust. Op korte termijn moet Berrier Malinwa weer naar de Jupiler Pro League loodsen.

Eerder haalde Mechelen met Igor De Camargo en Arjan Swinkels al een twee spelers met ervaring in huis. Daarnaast wist het ook sterkhouders als Rob Schoofs en German Mera te houden.

Update 05/06, 9.50: Volgens Het Laatste Nieuws heeft KV Mechelen stilaan genoeg van de onderhandelingen met Berrier. Malinwa heeft de Fransman nu een finaal voorstel gedaan. Voor Berrier ligt er een contract van twee jaar plus één onder bepaalde voorwaarden klaar.