Tip voor ploegen uit 1A? Sensatie én zoon van ex-Rode Duivel denkt aan nieuwe stap

Tip voor ploegen uit 1A? Sensatie én zoon van ex-Rode Duivel denkt aan nieuwe stap

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 23:38do 24-05-2018 om 23:38

De achternaam Staelens doet bij veel voetbalfans natuurlijk een belletje rinkelen. Lorenzo Staelens speelde voor Club Brugge, RSC Anderlecht en de Rode Duivels en was bijzonder succesvol in ons land. Met Alessio Staelens is er nog een voetbaltalent in de familie.

De inmiddels 23-jarige Alessio Staelens komt momenteel uit voor Royal Knokke FC, uit de Eerste Amateurklasse. Daar is hij met 24 doelpunten dé sensatie van de competitie. Hij blijft dan ook hopen op een mooie profcarrière.

"Vorig seizoen kende ik met 21 goals en 15 assists een topseizoen. Uiteindelijk trof ik ook dit jaar alles samen 24 keer raak. De ploeg draait goed en daar profiteer ik van. Vandaag droom ik nog steeds van een terugkeer naar 1A en hoop ik nog altijd op een profcarrière", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Na een paar jaar mannenvoetbal ben ik volwassen geworden en zet ik veel stappen. Mijn vader komt zo vaak mogelijk kijken en ziet mijn vooruitgang. Ik sta open voor opportuniteiten, maar anderzijds zit ik fantastisch goed in Knokke", geeft hij nog aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws