Club Brugge moet de transfermarkt op: ''Dan is er wat mogelijk in de CL''

Club Brugge moet de transfermarkt op: ''Dan is er wat mogelijk in de CL''

13-05-2018 23:06
2

Club Brugge mag dankzij de landstitel volgend seizoen weer de Champions League in. Marc Degryse en Geert De Vlieger vinden dat er absoluut versterking nodig is om geen slecht figuur te slaan in het miljoenenbal.

De Vlieger is van mening dat Blauw-Zwart de defensieve zekerheid eerst op orde moet krijgen. "Club moet zeker een goede doelman halen, want dat was dit seizoen een groot probleem. Ze moeten een rustpunt vinden. Als je met iemand als Dion Cools de Champions League ingaat, dan ga je toch tekort komen", was hij bij Play Sport kritisch voor Cools. Ook de fans zagen in Cools een zwakke schakel tijdens de Play-Offs. 

In tegenstelling tot zijn collega, denkt Degryse dat er naar nieuw bloed voor de voorhoede moet worden gezocht. "Club moet ook een goalgetter gaan kopen en ze moeten in totaal drie klassespelers gaan halen, als ze goed voor de dag willen komen in de Champions League. Dan is er iets mogelijk, want anders zal het weer een fiasco worden'', waarschuwt hij voor een herhaling van de 0 op 18 in het seizoen 2016/17.