Anderlecht, Club Brugge en co weten wat gedaan: 'JPL-smaakmaker niet goedkoop'

Anderlecht, Club Brugge en co weten wat gedaan: 'JPL-smaakmaker niet goedkoop'

20-04-2018 09:45
3

Sporting Charleroi verloor donderdagavond kansloos op het veld van Club Brugge. De Carolo’s werden met 6-0 ingeblikt in het Jan Breydelstadion. Play-Off 1 dreigt voor de troepen van Felice Mazzu uit te draaien op een fiasco.

De kans bestaat dat verschillende sterkhouders het Zwarte Land zullen verlaten na dit seizoen. Spelers als Kaveh Rezaei en Cristian Benavente zijn gegeerd wild op de transfermarkt. Vooral de Peruviaan is in trek. Zo stond hij afgelopen winter al in de belangstelling van RSC Anderlecht én Club Brugge.

Het Laatste Nieuws betwijfelt of de Peruviaan in aanmerking komt voor een binnenlandse transfer. Het prijskaartje voor Benavente zou namelijk niet van de poes zijn. 'Is hij betaalbaar voor een Belgische topclub?', vraagt het dagblad zich af.

Een prins
Op het veld van Club Brugge was de spelmaker van Charleroi alvast een lichtpunt. 'Charleroi bleef ook na de pauze (tegen Club Brugge, nvdr.) een zootje ongeregeld met een prins ertussen: Cristian Benavente. Hij is nog (lang) niet de oude, maar met een halve Benavente zijn we al tevreden.'