OFFICIEEL: Lokeren ziet verdediger nog een paar maandjes niet terug

OFFICIEEL: Lokeren ziet verdediger nog een paar maandjes niet terug

Gepubliceerd: maandag 5 maart 2018 om 16:20ma 05-03-2018 om 16:20

Lokeren haalde in de zomer van 2015 verdediger Branislav Ninaj naar Daknam. De Slowaak wist echter nooit uit te groeien tot een onbetwistbare waarde. Zijn loopbaan is dit seizoen verder in het slop geraakt. 

Ninaj kwam vorig seizoen nog tot twintig optredens voor Lokeren, maar in de zomer werd hij overbodig verklaard. Lokeren stalde hem daarop bij het Turkse Osmanlispor. In de voorbije zes maanden werd hij echter slechts vier keer opgesteld. De partijen hebben daarop besloten om vroegtijdig een einde te maken aan de uitleenbeurt.

Lokeren heeft niet lang hoeven te zoeken naar een oplossing voor Ninaj. Het Laatste Nieuws schrijft dat de 23-jarige centrale verdediger aan de slag gaat bij Zilina, de huidige nummer twee in zijn vaderland. Zilina heeft naar verluidt ook een optie tot koop weten te bedingen. Mogelijk keert Ninaj dus ook niet meer terug bij Lokeren.

Update 5/3, 16.20 uur: Op maandag heeft Lokeren de overgang van Ninaj naar Zilina bevestigd. Tot eind mei van dit jaar zal Ninaj aan de slag zijn in Slowakije.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws