Geen Deschacht wel vrijetrappenspecialist bij de A-kern van Anderlecht

Geen Deschacht wel vrijetrappenspecialist bij de A-kern van Anderlecht

22-02-2018 17:33
4

Voor Olivier Deschacht is er bij RSC Anderlecht momenteel geen plaats in de A-kern. Die plaats is er wel voor Tony Amrani. Hein Vanhaezebrouck pikte het talent op bij de beloften van paars-wit.

Bij de beloften is Amrani al een tijdje goed bezig. Dat is ook Vanhaezebrouck opgevallen. Donderdag liet de trainer de twintigjarige verdediger meetrainen met de grote jongens. Mogelijk haalt de linkerflankspeler ook de selectie voor de matcht tegen Moeskroen van zondag. Deschacht komt immers nog altijd niet in aanmerking voor een terugkeer bij de A-kern.

Amrani is een echt jeugdproduct van Anderlecht. Hij doorliep alle jeugdreeksen van de Brusselse club. In de zomer van 2017 tekende hij zijn eerste profcontract bij paars-wit. Dat contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Het is dus voor hem het ideale moment om zich te tonen.

Amrani staat bekend voor zijn snelheid en techniek. De flankspeler heeft ook een mooie vrije trap in huis. Dat bewees hij onlangs nog bij de beloften tegen KV Mechelen.