Lof voor kwelduivel van Club Brugge: 'Hein zou hem meteen willen'

Lof voor kwelduivel van Club Brugge: 'Hein zou hem meteen willen'

19-02-2018 09:12
3

Racing Genk wist op het veld van Club Brugge een puntje mee te grissen. Dankzij een strafschopdoelpunt van Ruslan Malinovskyi én een mooie periode van Danny Vukovic konden de Limburgers een punt pakken. De grote man bij Genk was echter Alejandro Pozuelo.

De strateeg van Genk was in erg goede doen. Bij het openingsdoelpunt van Karelis zorgde de Spanjaard voor een fraaie assist. Ook lokte hij een strafschop uit. In grote stukken van de wedstrijd werd Nakamba opgegeten - en da's dit seizoen nog weinig gebeurd - door Pozuelo', zag ook Het Laatste Nieuws een uitstekende Pozuelo.

Nakamba het bos in
'De eerste twintig minuten van Pozuelo in Jan Breydel waren grandioos, zijn doorsteekpass in de rug van de Brugse defensie voor het openingsdoelpunt van Karelis briljant. Nakamba had al die tijd ogen en oren tekort om 'Pozo' te vinden', gaat het dagblad lyrisch verder.

Meer nog: HLN denkt dat menig trainer uit de Jupiler Pro League droomt van een speler als Pozuelo. 'Er zou een reglementsregel moeten bestaan zoals in The Voice. Als Pozuelo zich straks niet kan plaatsen voor de volgende ronde, krijgen de PO I-deelnemers de kans om 'Pozo' op te vissen in hun team. Hein zou de rode knop rap aan diggelen slaan.'