OFFICIEEL: Geflopt bij Standard, bij Charlton en nu ook bij Oud-Heverlee Leuven

OFFICIEEL: Geflopt bij Standard, bij Charlton en nu ook bij Oud-Heverlee Leuven

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 16:27ma 12-02-2018 om 16:27

Tony Watt is niet langer een speler van Oud-Heverlee Leuven. Beide partijen hebben besloten om het contract in onderling overleg te ontbinden. Dat meldt OHL via de officiële kanalen.

'OHL en Tony Watt nemen in onderling overleg afscheid van elkaar. De Schotse cultspits werd in augustus binnengehaald, maar kon zijn stempel niet drukken. We bedanken Tony voor zijn inzet en wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière', klinkt het op de website.

Watt werd in de zomer van 2013 door SK Lierse op huurbasis weggeplukt bij Celtic Glasgow. De Schot maakte indruk op het Lisp en werd beloond met een definitieve transfer naar Standard Luik. In de Vurige Stede liep het echter mis voor Watt, maar hij bleef in het netwerk van toenmalig voorzitter Roland Duchâtelet. Na amper één seizoen werd hij verkocht aan Charlton Athletic.

Daar liep het ook niet van een leien dakje voor Watt. Hij werd achtereenvolgens uitgeleend aan Cardiff City, Blackburn Rovers en Heart of Midlothian. Bij OHL speelde hij twaalf wedstrijden waarin hij twee keer kon scoren.

Plaats een reactie

12a34b +1248
maandag 12 februari 2018 om 16:32
Komaan he Herman, gratis en voor niks!
Vind ik leuk
maandag 12 februari 2018 om 16:58
En al zo'n tiesten pakken plaatsen in van eigen jeugdspelers . Overal hetzelfde.
Vind ik leuk
Basvyncke +850
maandag 12 februari 2018 om 17:22
Hij heeft wel heeeeeel lang kunnen teren op dat ene doelpunt tegen Barcelona
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws