OFFICIEEL: Geflopt bij Standard, bij Charlton en nu ook bij Oud-Heverlee Leuven

  OFFICIEEL: Geflopt bij Standard, bij Charlton en nu ook bij Oud-Heverlee Leuven

  maandag 12 februari 2018 om 16:27

  Tony Watt is niet langer een speler van Oud-Heverlee Leuven. Beide partijen hebben besloten om het contract in onderling overleg te ontbinden. Dat meldt OHL via de officiële kanalen.

  'OHL en Tony Watt nemen in onderling overleg afscheid van elkaar. De Schotse cultspits werd in augustus binnengehaald, maar kon zijn stempel niet drukken. We bedanken Tony voor zijn inzet en wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière', klinkt het op de website.

  Watt werd in de zomer van 2013 door SK Lierse op huurbasis weggeplukt bij Celtic Glasgow. De Schot maakte indruk op het Lisp en werd beloond met een definitieve transfer naar Standard Luik. In de Vurige Stede liep het echter mis voor Watt, maar hij bleef in het netwerk van toenmalig voorzitter Roland Duchâtelet. Na amper één seizoen werd hij verkocht aan Charlton Athletic.

  Daar liep het ook niet van een leien dakje voor Watt. Hij werd achtereenvolgens uitgeleend aan Cardiff City, Blackburn Rovers en Heart of Midlothian. Bij OHL speelde hij twaalf wedstrijden waarin hij twee keer kon scoren.

  Plaats een reactie

  12a34b +639
  maandag 12 februari 2018 om 16:32
  Komaan he Herman, gratis en voor niks!
  Vind ik leuk
  maandag 12 februari 2018 om 16:58
  En al zo'n tiesten pakken plaatsen in van eigen jeugdspelers . Overal hetzelfde.
  Vind ik leuk
  Basvyncke +665
  maandag 12 februari 2018 om 17:22
  Hij heeft wel heeeeeel lang kunnen teren op dat ene doelpunt tegen Barcelona
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws