'Mourinho wil Pogba terug herenigen met zijn oude partner'

'Mourinho wil Pogba terug herenigen met zijn oude partner'

04-02-2018 07:45

Manchester United-manager José Mourinho wil het partnerschap van Paul Pogba en Arturo Vidal in ere herstellen. De Portugees heeft zijn zinnen gezet op de middenvelder van Bayern München.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Manchester Evening News. Pogba en Vidal vormden jarenlang een duo op het middenveld van Juventus. De Chileen vertrok in 2015 naar Bayern, terwijl Pogba een jaar later de overstap maakte naar United. Daar wil Mourinho komende zomer zijn middenveld hervormen en hij ziet in Vidal de perfecte kandidaat.

De dertigjarige Vidal lijkt te mogen vertrekken bij Bayern door de komst van Leon Goretzka. Hij moet op Old Trafford de opvolger worden van Michael Carrick. Ook de toekomst van Marouane Fellaini en Ander Herrera is nog onzeker. United heeft daarom al Borussia Dortmund-duo Julian Weigl en Christian Pulisic en Napoli-middenvelder Jorginho bekeken.

Overigens haalden The Red Devils in januari al Alexis Sánchez, een landgenoot en vriend van Vidal. De aanvaller kwam over van Arsenal.