Vanhaezebrouck wil dringend transfers zien: Dat kunnen ze niet elke week

Vanhaezebrouck wil dringend transfers zien: "Dat kunnen ze niet elke week"

25-01-2018 14:15
17

RSC Anderlecht kwam woensdagavond niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen seizoensrevelatie Waasland-Beveren. De Brusselaars kwamen tot tweemaal toe op achterstand, toch kon het nog een punt uit de brand slapen. Hein Vanhaezebrouck doet het bestuur toch nog een oproep.

De coach van paars-wit hoopt dat er nog iets gebeurt op de transfermarkt. "Het is gewoon wachten tot er nog iets beweegt qua transfers op offensief vlak. Als er niks gebeurt, zal het elke week opboksen zijn tegen organisaties en vrees ik dat we nog vaak overwicht zullen hebben, maar de opening niet zullen vinden of forceren", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

Veel opties heeft Vanhaezebrouck dan ook niet op dit moment. "We weten dat we aanvallend in nood zitten. Je hebt Teodorczyk, Ganvoula en Hanni. Zonder de geschorste Hanni wordt het aanvallend nog wat krapper. Dat hebben we vanavond gevoeld. Offensief is deze kern volledig uit evenwicht. Ik kan van de jonge jongens niet verwachten dat ze het elke week doen", besluit hij.