Mourinho steekt stokje voor vertrek uitblinker: 'Die kans laten we niet liggen'

Mourinho steekt stokje voor vertrek uitblinker: 'Die kans laten we niet liggen'

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 10:55ma 15-01-2018 om 10:55

José Mourinho is er veel aan gelegen om David De Gea langer in Manchester te houden. De Spaanse doelman is bezig aan een uitstekend seizoen. Ondanks dat zijn contract komende zomer afloopt, is de kans klein dat De Gea ook daadwerkelijk vertrekt. 

In het contract van de 27-jarige doelman staat dat United de eenzijdige optie heeft om de verbintenis met nog een jaar te verlengen. "Het moge duidelijk zijn dat we de kans om die optie te lichten niet laten liggen", zegt Mourinho op een persconferentie tegen Engelse pers. Daarmee is de kans op een transfer klein op korte termijn, maar de Portugese manager denkt alvast vooruit. 

"Natuurlijk gaat de club proberen hem een contract te geven waardoor hij nog veel langer bij ons blijft spelen. We gaan de optie in zijn contract lichten, maar we willen hem nóg langer hier houden. Ik ga niet over de onderhandelingen, contracten en cijfers; ik zeg gewoon wat overduidelijk is. Iedereen zou hetzelfde zeggen: we willen David behouden", aldus Mourinho. 

De Gea wordt al jaren in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Ondertussen is De Gea bezig aan wat misschien zijn beste seizoen tot nu toe is. 

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18438
maandag 15 januari 2018 om 11:16
De Gea moeten ze inderdaad proberen houden, die pakt dikwijls nog punten.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws