Cercle zorgt voor mirakel en scoort drie(!) doelpunten op tien minuten tijd

  Cercle zorgt voor mirakel en scoort drie(!) doelpunten op tien minuten tijd

  Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 22:20za 13-01-2018 om 22:20

  Cercle Brugge heeft een geweldige zaak gedaan in de strijd om de periodetitel. Het leek lang op weg naar een verlies, maar boog op tien minuten tijd een scheve situatie om: 2-3.

  Cercle Brugge kon bij winst een goede zaak doen in de strijd om de periodetitel. De drie punten zouden ervoor zorgen dat Cercle over Lierse sprong naar de eerste plek. De wedstrijd kon echter niet slechter beginnen.

  Na twaalf minuten stond thuisploeg Beerschot-Wilrijk op voorsprong na een doelpunt van Mbombo. De Antwerpenaren gaven de wedstrijd helemaal niet uit handen en leken na nog voor het half uur al op weg naar de overwinning. Het stond 2-0 na 21 minuten voetballen na een eigen doelpunt van Koné.

  Ook na de pauze was het vooral Beerschot-Wilrijk dat overwicht had. Er was nog even hoop voor Cercle, toen Bruno er tien minuten voor tijd nog 2-1 van maakte. Als bij wonder maakte Cercle er in extremis zelfs nog 2-2 van via Cardona. Er werd zelfs een Brugse feestje gevierd toen kapitein Lambot enkele minuten voor tijd de 2-3 scoorde.

  Door de winst springt Cercle over Lierse, dat zondag nog speelt. Beerschot-Wilrijk staat op een derde plek, op vijf punten van Lierse en zeven van Cercle Brugge.

  Plaats een reactie

  zaterdag 13 januari 2018 om 22:49
  Doet me denken aan die beslissende wedstrijd tegen KV Mechelen enkele jaren geleden.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws