Hazard heeft zijn keuze gemaakt en tekent een contract bij deze topclub

Hazard heeft zijn keuze gemaakt en tekent een contract bij deze topclub

Gepubliceerd: vrijdag 12 januari 2018 om 07:30vr 12-01-2018 om 07:30

Eden Hazard beleeft momenteel één van de beste jaren uit zijn carrière. De 27-jarige Rode Duivel kan genieten op de interesse van Real Madrid, maar ook Chelsea wil hem graag langer aan zich binden. De kapitein van onze nationale ploeg lijkt zijn keuze echter gemaakt te hebben.

Tegenover Mirror Football antwoordde Hazard als volgt op de vraag of hij een nieuw contract zal tekenen bij de Londenaren. "Ja, ik denk dat Thibaut Courtois eerst zal tekenen. Daarna teken ik meteen." Het is niet de eerste keer dat Hazard zijn lot verbindt aan dat van onze nationale doelman, die trouwens ook de interesse van de Konkinklijken genoot.

We zeggen wel genoot, want Real haalde recent al een nieuwe doelman in huis. De kans dat beiden gewoon bij Chelsea blijven, wordt dus met de dag groter. Hazard is dit seizoen de grote man bij Chelsea, hij was al goed voor negen doelpunten en tien assists.

Poll

Wat moet Hazard doen?

(744 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +17612
vrijdag 12 januari 2018 om 07:56
Nog een jaartje Chelsea en dan door de grote poort vertrekken!
Vind ik leuk
Daydreamer +5529
vrijdag 12 januari 2018 om 09:12
Ik hoop het ook maar vrees dat “ door de grote poort vertrekken” bij dit Chelsea moeilijk zal zijn (als er wordt bedoeld “met een prijs”)... Daar is de ploeg in zijn geheel te zwak voor!
De titel is weg, Europees zal het ook niet het jaar van Chelsea worden... Zorgen dat ze op een champions league plaats eindigen en dan vooral focussen op het WK, da’s wat Hazard best kan doen...
Vind ik leuk
ketje55 +2075
vrijdag 12 januari 2018 om 16:00
Waar kan hij beter zijn? Mooie competitie, speelt elk seizoen voor de prijzen, mooi contract en Londen is een prachtige locatie waar zijn kinderen gemakkelijk een goede school kan vinden. De titel is voor City, maar de andere prijzen nog wel in hun bereik, al moeten ze dan wat crapuleuzer gaan spelen, want zijn momenteel veel te braaf.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws