Antwerp-speler afwezig tijdens stage door dramatische gebeurtenis in thuisland

Antwerp-speler afwezig tijdens stage door dramatische gebeurtenis in thuisland

06-01-2018 19:40

Royal Antwerp FC trainde zaterdag voor het eerst in het Spaanse Algorfa. Om onduidelijke reden beschikte Lazslo Bölöni niet over een complete selectie. Van Moustapha Sall ontbrak ieder spoor.

Bölöni gaf na oefensessie een verklaring over zijn afwezigheid. "Hij vertrok na de laatste wedstrijd naar Senegal en belde me enkele dagen geleden dat zijn vader een hartstilstand had gekregen. Hij wenst wat langer bij zijn familie te blijven en daarvoor moeten we begrip opbrengen", vertelde de Roemeen tegenover Het Laatste Nieuws.

Het is nog niet duidelijk wanneer Sall de groep weer zal vervoegen. Bijkomende probleem voor de Great Old. Werder Bremen heeft de geplande oefenwedstrijd geannuleerd. De Duiters zouden in de voormiddag tegen Antwerp spelen en in de namiddag tegen Twente. Maar omdat Bremen te veel geblesseerd heeft, kunnen ze geen twee ploegen opstellen.

Daarom opteerden de Duitsers de wedstrijd tegen Antwerp te laten vallen. De organisatoren van de stage gingen nog op zoek naar een andere partner, maar vonden geen oplossing. De oefenpartij wordt vervangen door een extra training.

Lees ook: Verwarring bij Antwerp: 'van één speler ontbreekt op stage ieder spoor'