Verwarring bij Antwerp: 'van één speler ontbreekt op stage ieder spoor'

Verwarring bij Antwerp: 'van één speler ontbreekt op stage ieder spoor'

06-01-2018 16:35

Royal Antwerp FC belegde zaterdag de eerste training tijdens de stage in het Spaanse Algorfa. Om onduidelijke reden beschikte Lazslo Bölöni niet over een complete selectie. Het was daarbij gissen naar een verklaring.

Van Moustapha Sall ontbrak ieder spoor, zo schrijft Het Laatste Nieuws in het stagedagboek. ''De Senegalees zou na een vakantie in zijn vaderland de ploeg ter plekke vervoegen, maar was niet op training te bespeuren en het is voorlopig nog gissen naar de precieze reden van zijn afwezigheid'', valt er te lezen.

De 32-jarige centrale verdediger is mogelijk ontevreden over zijn situatie bij The Great Old. De 29-voudig international is door de concurrentie in het hart van de verdediging geen vaste waarde. Bölöni deed bijvoorbeeld pas vijf keer een beroep op hem. De Roemeense oefenmeester was overigens vlak voor de jaarwisseling overigens nog erg scherp voor Sall. Wellicht ligt daar een reden voor zijn afwezigheid van Sall, die pas sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Antwerp.

Lees ook: 'Antwerp haalt uit op de transfermarkt en haalt vier nieuwkomers tegelijk binnen'