OFFICIEEL: Lokeren houdt groot talent uit de handen van andere ploegen

OFFICIEEL: Lokeren houdt groot talent uit de handen van andere ploegen

24-12-2017 13:40

KSC Lokeren is erin geslaagd om Milan De Mey aan zich te binden. De toekomstig jeugdinternational tekende zaterdag ondanks interesse van andere clubs een driejarig jeugdcontract bij Lokeren. Dit nieuws brachten de Waaslanders zondagochtend via de officiële kanalen naar buiten.

De 16-jarige De Mey is een controlerende middenvelder, die al enkele jaren in de jeugdopleiding van de club speelt. Hij wordt beschouwd als een groot talent, want in januari is hij voor de eerste keer uitgenodigd voor de nationale U17. De Mey mag zich tonen tijdens een internationaal tornooi in het Wit-Russische hoofdstad Minsk.

Lokeren is zeer verheugd dat De Mey de club voorlopig trouw blijft. Geert Dirinck, die één van zijn begeleiders is binnen de talentengroep Project 282, ziet erg veel potentie in de jongeling. ''Milan is een beloftevolle speler met een groot loopvermogen, die graag verticaal denkt en speelt. Hij heeft bovendien een goede mentaliteit. Er waren andere ploegen die interesse toonden, maar hij ziet voor zichzelf doorgroeimogelijkheden bij Sporting. Jongens als Arno Monsecour, Bob Straetman en Amine Benchaib sterken hem in de overtuiging dat bij deze club jonge spelers kansen krijgen'', klinkt het.