Capon, Capon en Capon geven Club Brugge nieuwe kans om verder uit te lopen

Capon, Capon en Capon geven Club Brugge nieuwe kans om verder uit te lopen

24-10-2017 22:17
1

KV Oostende heeft dinsdag nog eens kunnen proeven van de zege. Thuis versloeg het Sporting Charleroi met zware 3-0 cijfers. Brecht Capon was goed voor een hattrick.

Marc Coucke had bij het begin van de match plaatsgenomen tussen de spionkop van zijn club. De voorzitter van KV Oostende had ook in het bezoekersvak kunnen gaan zitten, dan had daar ook iemand gezeten. Nu was het vak van Charleroi akelig leeg met dank aan de kalendercommissie.

Na 23 minuten konden Coucke en co een eerste keer juichen. Brecht Capon opende de score. De poging van de nieuwe kapitein van KVO (door de afwezigheid van Sébastien Siani) ging met de hulp van Dorian Dessoleil voorbij Nicolas Penneteau. Via Cristian Benavente en Kaveh Rezaei probeerden de Zebra's iets terug te doen, maar scoren lukte niet.

Vrije baan voor Club Brugge
Na de rust deed Capon de netten nog eens twee keer trillen. Charleroi kwam na de rust niet verder dan de paal. Door de zege telt KV Oostende nu acht punten. Dat zijn er evenveel als KV Mechelen dat dinsdag opnieuw verloor. STVV kan donderdag bij winst tegen Moeskroen over Charleroi springen in de stand. De Zebra's blijven momenteel op de tweede plaats staan met acht punten minder dan Club Brugge. De leider speelt woensdag nog op het veld van KRC Genk.