Raman voelt zich gelukkig in Duitsland: ''Fans die me al accepteerden''

Raman voelt zich gelukkig in Duitsland: ''Fans die me al accepteerden''

13-10-2017 18:30
1

Benito Raman is blij dat hij voor Fortuna Düsseldorf heeft gekozen, nadat hij deze zomer de keuze had uit de nodige clubs. De Duitse tweedeklasser huurt hem voor één seizoen van Standard Luik en de aanvaller voelt zich bij onze oosterburen in zijn sas.

Raman had ook de optie om naar Frankrijk te gaan. "RC Lens en Ajaccio wilden mij graag naar Frankrijk halen. Drie dagen voor het einde van de mercato sprong ook FC Nantes in de dans'', onthult hij in de Waalse krant. Uiteindelijk viel de keuze dus op Duitsland. ''Düsseldorf toonde al een jaar interesse en ik ben hier al zeer gelukkig. Een prachtig stadion, fans die me al accepteerden, een traditieclub en een mooie stad om in te leven'', toont hij zich zeer gelukkig.

Één ding was voor Raman sowieso helder: hij wilde ons land verlaten. Daarom wees hij ook aanbiedingen van meerdere eersteklassers van de hand. Raman kwam voorlopig vijf competitieduels in actie voor Düsseldorf, waarin hij goed was voor één treffer en een assist. Raman hoopt de Duitse club te overtuigen om zijn optie te lichten, nadat hij de afgelopen jaren niet overal wist te slagen. Raman kwam eerder al uit voor AA Gent, Beerschot, Kortrijk, Sint-Truiden en Standard.