Kiest Bölöni voor geheim wapen? 'Hij is klaar om gensters te slaan'

Kiest Bölöni voor geheim wapen? 'Hij is klaar om gensters te slaan'

13-10-2017 10:00
1

Antwerp moet het dit weekend opnemen tegen Zulte Waregem, maar met welke spits gaat Laszlo Bölöni spelen. Het Nieuwsblad weet dat het Joaquin Ardaiz zou kunnen zijn. De Uruguayaan raakt stilaan in vorm.

Ardaiz werd deze zomer binnengehaald door Antwerp, maar kwam aan met een conditionele achterstand. In de Beker Van België mocht hij wel al een volledige wedstrijd spelen, en nu maakt de achttienjarige spits kans op zijn eerste basisplek in de competitie. Volgens Het Nieuwsblad is hij klaar om door te breken.

"Een tip van insiders: Joaquin Ardaiz is in vorm en klaar om gensters te slaan in de frontlijn van The Great Old. Dat Antwerp de achttienjarige Uruguayaan wist te strikken, is te danken aan het netwerk van Luciano D'Onofrio. Op zijn dertiende testte hij al bij FC Porto terwijl ook Engelse clubs als Liverpool en Chelsea achter zijn veren zaten." 

Ardaiz wordt zelfs de opvolger van Luis Suarez genoemd, maar dat is een beetje overtrokken. "Omdat ze uit dezelfde stad afkomstig zijn, werd hij in het verleden ook al 'De nieuwe Luis Suarez' genoemd, maar de Uruguayaanse jeugdinternational is eerder een geblokte, hardwerkende centervoor."