Leko strooit met lof: Wij zijn momenteel de beste ploeg van België

Leko strooit met lof: "Wij zijn momenteel de beste ploeg van België"

24-09-2017 20:35
15

Club Brugge heeft zondagavond met 1-2 gewonnen op het veld van Sporting Charleroi. Daardoor verstevigt Blauw-Zwart zijn leidersplaats in de Jupiler Pro League. Charleroi blijft tweede, maar volgt wel al op vier punten. Niets dan blije gezichten dus bij Club naar de wedstrijd.

"Ik ben heel tevreden met wat ik vandaag gezien heb", vertelde Ivan Leko aan Sporza. "We waren dominant, etaleerden energie en kwaliteit. Bovendien doen we dat met vijf nieuwe titularissen in vergelijking met vorig seizoen. Dat stemt me erg tevreden."

"De gelijkmaker van Charleroi was jammer. Het was pas hun eerste open kans van de wedstrijd en daardoor kregen ze vertrouwen. Gelukkig konden wij rekenen op een sublieme doelman", aldus Leko, die zijn hele selectie bewierookte na de late overwinning.

"Wij zijn momenteel de beste ploeg van België. Als je ziet dat met Izquierdo onze beste speler verliezen en toch dit kunnen brengen, dan kan je alleen maar fier zijn. De supporters weten dat ook. Het is geweldig om te zien dat ze met 2 à 3000 mensen de oversteek naar Charleroi hebben gemaakt."