Frutos lacht: Ik hoop dat hij veel doelpunten maakt, behalve zaterdag dan!

Frutos lacht: "Ik hoop dat hij veel doelpunten maakt, behalve zaterdag dan!"

vrijdag 22 september 2017 om 16:48

Nicolas Frutos wist midweeks zijn eerste opdracht als hoofdtrainer van RSC Anderlecht met succes af te ronden. De bekertriomf tegen KVC Westerlo (0-1) moet echter een vervolg krijgen tegen Waasland-Beveren. Daar speelt een huurling van de Brusselaars.

Isaac Kiese Thelin werd op de valreep uitgeleend aan de Beveraars en doet het uitstekend onder de hoede van Philippe Clement. De Zweedse aanvaller leek (lijkt?) afgeschreven in de hoofdstad, maar daar wil Frutos niets van weten. "Hun coach doet daar goed werk nadat hij na twee speeldagen zijn topschutter (Zinho Gano, nvdr.) verloor. Thelin is voor mij een erg complete aanvaller", aldus de Argentijn via de website van de club.

"Het is een speler met veel potentieel en hij hielp ons vorig seizoen in de Europa League tegen Zenit aan de kwalificatie voor de volgende ronde", herinnert Frutos zich. "Maar hij had het niet makkelijk om hier tegen concurrentie als Lukasz Teodorczyk op te boksen. Ik hoop dat hij veel doelpunten scoort bij Waasland-Beveren. Behalve morgen dan ...", voegt hij er nog fijntjes aan toe.

Poll

Heeft Thelin nog een toekomst bij Anderlecht?

(198 stemmen)

Plaats een reactie

JanB +2418
vrijdag 22 september 2017 om 17:14
Die match tegen Westerlo was een "non event", zonder glans en glorie; bovendien glorieus geholpen door de meest knullige verdediger die er op onze velden rondloopt
Laat ons eens oordelen over een 6 à 8 - tal weken
Dit moet zowel Frutos als de nieuwe coach (Frutos tot einde seizoen ? ) de kans geven te tonen wàt mogelijk is met deze groep
Vind ik leuk
AzEz86 +3619
vrijdag 22 september 2017 om 17:21
6 a 8 weken? Frutos ging er maar 4 krijgen dacht ik...
Vind ik leuk
freeman +5773
vrijdag 22 september 2017 om 18:16
Zijn er daar nog zekerheden dan ....?
Vind ik leuk
12a34b +323
vrijdag 22 september 2017 om 21:07
Thelin een complete aanvaller? laat me niet lachen!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Frutos lacht: "Ik hoop dat hij veel doelpunten maakt, behalve zaterdag dan!"