'Atlético heeft niet genoeg aan 55 miljoen voor Costa, ook Everton mag nog hopen'

'Atlético heeft niet genoeg aan 55 miljoen voor Costa, ook Everton mag nog hopen'

20-08-2017 10:54

Chelsea heeft van Atlético Madrid een bod op persona non grata Diego Costa ontvangen. The Blues zijn echter van plan om de Spaanse aanvaller alleen voor de absolute hoofdprijs te verkopen.

Volgens The Daily Mail heeft Atlético een totaalbedrag van liefst 55 miljoen euro over voor Costa: in eerste instantie willen Los Rojiblancos 45 miljoen overmaken en de resterende tien miljoen zou moeten volgen in de vorm van aanvullende bonussen. Chelsea houdt naar verluidt echter vast aan een vraagprijs van 66 miljoen euro.

Ondertussen hoopt ook het Everton van Kevin Mirallas met Costa aan de haal te gaan. The Mirror stelt dat de club Costa voor één seizoen wil huren. Mogelijk maken The Toffees een kans, aangezien de Spanjaard pas na de jaarwisseling wedstrijden kan spelen voor Atlético Madrid, dat nog altijd te maken heeft met een transferverbod.

Costa zit al enige tijd in zijn geboorteland Brazilië, omdat hij weigert voor Chelsea te spelen. De spits kreeg aan het eind van vorig seizoen ruzie met manager Antonio Conte en lijkt geen enkele toekomst meer te hebben op Stamford Bridge.