Wordt nieuwe Genkenaar een flop? Hij moet iedereen nog overtuigen

  Wordt nieuwe Genkenaar een flop? "Hij moet iedereen nog overtuigen"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 22:33

  KRC Genk kon afgelopen zondag overtuigen in de Jupiler Pro League. Het won na een spektakelstuk met 3-5 van Antwerp. Aanvallend zit het dus wel snor, maar verdedigend lijkt er toch nog wat mis te lopen.

  Peter Vandenbempt zag dat Genk het verdedigend toch nog wat moeilijk had. "Joakim Maehle blijkt offensief alvast een aanwinst, maar is positioneel nog kwetsbaar", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

  Eén andere man deed het ook niet al te best. "In doel moet Danny Vukovic iedereen nog overtuigen dat hij een waardige opvolger is van zijn landgenoot Mathew Ryan. Goals vielen alweer te makkelijk, acht tegendoelpunten in drie wedstrijden, dat heet een werkpunt", klinkt het.

  Al keek hij wel naar een bijzonder vermakelijke partij. "Een uur was het genieten van een ook ongebruikelijk efficiënt Racing Genk dat zichzelf deze keer wel beloonde. De eerste paar (heerlijke) doelpunten waren het resultaat van uitstekend uitgevoerde, snelle aanvallen", aldus Vandenbempt.

  Plaats een reactie

  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:13
  JA VERDEDIGEN GAAT TOCH NOG MOELYK EN IK HOOP DAT ONZE NIEUWE KIEPER ONS KAN LATEN ZIEN WAT HY KAN BEWYZEN IK HOOP DAT HY RAP BETER ZAL ZYN EN NIET TEVEEL GOOLS BINNEN LAAT ROLLEN
  Vind ik leuk
  GBAU +1538
  woensdag 16 augustus 2017 om 08:56
  Troll? Of is dit serieus?
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:18
  IK HOOP DAT HET WAAR IS WAT MATHEW RYAN ZY DAT HY EEN GOEDE OPVOLGER VAN HEM ZOUW ZYN
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +11468
  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:32
  Hopelijk laat hij buiten GOOLS ook niet te veel goals meer binnen rollen. :)
  Vind ik leuk
  Shredder +2423
  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:54
  Was Vukovic tot nu toe heeft laten zien is toch echt niet normaal. Dan liever een jonkie zoals Jackers de kans geven, die kan zich tenminste verbeteren.
  Vind ik leuk
  woensdag 16 augustus 2017 om 02:07
  Er zijn 2 zwakke schakels bij Genk , Vukovic & Brabec . Deze 2 worden dan hopelijk ook snel vervangen door Jackers & Aidoo , en dan zal de trein wel vertrokken zijn , allee da hoop ik toch hé .
  Vind ik leuk
  woensdag 16 augustus 2017 om 08:53
  Zolang we meer goals maken dan we er tegen krijgen is er geen probleem. Als voor elke 3 gemaakte, er maar 1 tegen krijgen mag verdediging wel fouten maken. De periode onder Vergoossen was ook zo. Sonck-Dagano maakten zoveel goals, dat we al een goal of 2 per match mochten slikken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Wordt nieuwe Genkenaar een flop? "Hij moet iedereen nog overtuigen"