“Uit welk G-team hebben ze die gehaald, is het een Belg?”

“Uit welk G-team hebben ze die gehaald, is het een Belg?”

15-08-2017 09:44
10

KRC Genk nam deze zomer afscheid van Marco Bizot. Afgelopen weekend debuteerde de keeper bij AZ. Met zijn nieuwe ploeg verloor hij met 3-2 van PSV en volgens de mannen van Voetbal Inside was dat volledig de schuld van Bizot.

Johan Derksen haalde fel uit naar Bizot. "Als die Bizot nu eens geen drie blunders had gemaakt? Alle goals waren zijn schuld. Die eerste wordt vrij zwak ingeschoten. Hij gaat er met zijn voeten naartoe. Wat een onzin. Een andere goal moet hij gewoon eerst klemmen. AZ was echt de betere partij en had gewoon met 2-0 moeten winnen.”

René van der Gijp deed er nog een schepje bovenop? "Uit welk G-team hebben ze die gehaald? Komt die uit België? Is het een Belg?", vroeg de analist zich af. Toen werd hem uitgelegd dat Bizot eerder in de goal stond bij Groningen en Genk. "O, dus hij is al lang keeper?", klonk het schamper.

Derksen sloot af. "Het was echt een verschrikking. Hoe is het nou mogelijk dat je zo'n man koopt? AZ kocht een keeper, omdat de vorige veel punten kostte, maar nu hebben ze weer zo'n hansworst gekocht."