Anderlechtman stelt zijn vertrek uit: 'Niet gehaast voor een transfer'

Anderlechtman stelt zijn vertrek uit: 'Niet gehaast voor een transfer'

08-08-2017 15:30
1

Bij Anderlecht zijn er nog een paar spelers die naar de uitgang worden begeleid, via hun makelaar zoeken ze zo snel mogelijk naar een oplossing. Hamdi Harbaoui kijkt echter nog de kat uit de boom.

Harbaoui wordt naar voor geschoven als mogelijk alternatief voor Lukasz Teodorczyk, maar de kans dat dat gebeurt is heel klein. Vorig seizoen kwam het tot een woordenwisseling met coach René Weiler, even later werd hij uitgeleend aan Charleroi. Tegenwoordig mag hij wel nog sporadisch meetrainen met de A-kern om fit te blijven.

"Harbaoui zoekt nog steeds een nieuwe ploeg, maar met zijn hoge loon zijn er in België amper kanshebbers en de spits is ook niet gehaast. ­Wellicht wordt er gezocht naar een buitenlandse oplossing", zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Bij Anderlecht heeft Harbaoui nog een contract tot volgende zomer. Hij kwam vorige zomer over van het Italiaanse Udinese en behoort tot het netwerk van Mogi Bayat. Hij zou onder meer kunnen terugkeren naar het Midden-Oosten, maar wacht nog op andere voorstellen.