'Anderlecht zit met probleem na weigering van Teodorczyk'

'Anderlecht zit met probleem na weigering van Teodorczyk'

08-08-2017 07:00
1

Bij Anderlecht is Lukasz Teodorczyk de laatste weken een gevoelig onderwerp. De Poolse aanvaller scoort niet meer en slikt dan ook veel kritiek. Een transfer is voorlopig echter uitgesloten.

Het Turkse Fenerbahçe zou verregaande interesse hebben in hem, maar volgens zijn makelaar Marcin Kubacki heeft Teodorczyk geen enkele intentie om te vertrekken. "De interesse van Fenerbahçe? Dat telt allemaal niet. Hij blijft", reageert hij in Het Nieuwsblad.

Volgens Kubacki is er helemaal geen sprake van een probleem rond Teodorczyk. "Er is geen reden om er uitgebreid over te praten. Het was een offday. Teodorczyk komt er zeker weer bovenop. Of hij twijfelt aan zichzelf? Lach je mij nu uit? Natuurlijk niet."

Het Nieuwsblad weet evenwel dat de spanningen met René Weiler stilaan oplopen. 'Gisteren op training probeerde hij alle zorgen wel weg te lachen, maar tijdens de oefensessies botst het steeds meer met Weiler. De coach probeert alles om Teo weer op scherp te krijgen, maar dat leidt soms tot discussies' wordt daarover gemeld.