'Anderlecht gooit bod van zeven miljoen euro in de vuilbak'

'Anderlecht gooit bod van zeven miljoen euro in de vuilbak'

07-08-2017 11:30
7

Gaat er deze zomer nog een belangrijke pion vertrekken bij Anderlecht? Er is in ieder geval interesse voor verschillende spelers, zo ook voor Lukasz Teodorczyk. Anderlecht slaat de aanbiedingen voorlopig af.

Het Turkse Fenerbahçe heeft zijn zinnen gezet op de Pool, maar volgens Turkse media zijn hun boden voorlopig ontoereikend. Het eerste bod was amper zes miljoen euro, daarna volgde een nieuw bod van zeven miljoen euro. Dat is echter nog steeds niet genoeg voor de topschutter, die afgelopen seizoen 22 competitiegoals heeft gemaakt.

La Dernière Heure weet dat Anderlecht deze week nog beslist wat het wil doen met Teodorczyk. De Pool heeft een salaris van ongeveer twee miljoen euro, maar zijn laatste wedstrijden waren bijzonder slecht. Anderlecht heeft echter niet meteen een vervanger voorhanden, want de invalbeurt van Isaac Kiese Thelin tegen KV Oostende was niet bepaald indrukwekkend. Ook Silvère Ganvoula is nog niet klaar om eerste spits te worden bij Anderlecht.

Anderlecht zou zelf overigens negen miljoen euro willen vangen voor de Pool. Die prijs is een pak lager dan de 15 miljoen euro die eerder werd geciteerd, maar Anderlecht beseft dat zijn marktwaarde de laatste weken niet bepaald is gestegen.