Veel twijfels over toekomst van Standard: Oogt verre van rooskleurig

Veel twijfels over toekomst van Standard: "Oogt verre van rooskleurig"

4 mei - 13:00
1

Standard kent een bijzonder moeilijk seizoen en wist ei zo na de degradatie te ontlopen. Het wil de komende campagne ongetwijfeld een pak beter gaan doen, al is er flink wat twijfel over de toekomst van de club.

Bij La Tribune gaf Philippe Albert alvast aan dat hij niet echt gelooft in veel beterschap bij de Rouches de komende jaren. "De toekomst oogt verre van rooskleurig voor Standard", gaf hij aan. "Het is een heel moeilijke situatie voor iedereen. We hebben deze club nodig. De enige oplossing is financieel, maar het geld is er niet."

En ook Swann Borsellino denkt niet dat het snel nog zal goed komen met de Rouches. "Het is een grote club, maar dat betekent niet dat je overal tegen beschermd bent. Er komt een moment dat je niet vooruit kunt zonder middelen. Je hebt geld nodig om een minimum aan zaken te regelen", klinkt het nog.

Veel zal afhangen van de ingrepen van 777 Partners, dat sinds de overname van de club ook weinig heeft kunnen verbeteren. Financieel lijkt het jaar na jaar ook te moeten blijven besparen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.