Thorgan Hazard geeft toe: “Club Brugge is tot nu toe dé ploeg van PO1”

Thorgan Hazard geeft toe: “Club Brugge is tot nu toe dé ploeg van PO1”

18 mei om 09:25

RSC Anderlecht en Club Brugge bekampen elkaar in een rechtstreeks titelduel. Thorgan Hazard zal met een zware blessure langs de zijlijn moeten toekijken.

Hazard is er niet bij, maar gelooft in zijn medespelers. “Ik maak me geen zorgen over ons team. We zullen er staan, maar het wordt een harde strijd. Je moet ook durven toegeven dat Club Brugge tot nu toe dé ploeg van de play-offs was. Als je mij direct na de reguliere competitie had gezegd dat Brugge op twee matchen van het einde tweede zou staan, had ik je gek verklaard.”

Hazard wil ook die andere Brusselse club nog niet kwijtschelden. Union SG staat derde, maar doet ook nog mee voor de titel. “Iedereen, denk ik. Ze doen het goed. Ook Union begraaf ik nog niet. Daar vind ik Cameron Puertas een topper. Hij scoort, geeft assists, werkt hard… Ik herken er mezelf een beetje in”, zei Haard met een lach aan Het Belang van Limburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.