Kansen langer verblijf Hayen bij Club Brugge groeien: “Ik wil T1 blijven”

Kansen langer verblijf Hayen bij Club Brugge groeien: “Ik wil T1 blijven”

18 mei om 08:11

Nicky Hayen is sterk werk aan het leveren bij Club Brugge. De oefenmeester zorgde ervoor dat de trein weer op stoom geraakte en Blauw-Zwart doet nog volop mee voor de titel.

Volgens Het Nieuwsblad worden de kansen ook groter dat Hayen zal aanblijven als T1 van Club Brugge, zeker als het kan winnen op Anderlecht én uiteindelijk de titel zal pakken. Hayen zelf wil hoofdtrainer blijven. “Natuurlijk wil ik T1 blijven. Wie hier zit, heeft altijd die ambitie.”

Grotere namen zoals Ruud van Nistelrooij en Karel Geraerts werden al genoemd, maar Hayen zorgde voor een half mirakel op Jan Breydel. “Niemand had dit verwacht voor de start van de play-offs. Onze ingesteldheid was dat we alleen maar konden winnen en niets meer te verliezen hadden. Er volgden een aantal héél goede wedstrijden, met de juiste mentaliteit en ook de factor geluk aan onze kant”, aldus Hayen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.