'Club Brugge staat dicht bij akkoord voor Zweedse jeugdinternational Isaksson'

'Club Brugge staat dicht bij akkoord voor Zweedse jeugdinternational Isaksson'

4 mei - 19:08
7

Club Brugge blijft speuren naar jonge talenten en zoekt ze in binnen- en buitenland. In die zoektocht is Sportief Manager Dévy Rigaux (foto) op het spoor gekomen van Mans Isaksson.

Isaksson is een zeventienjarige middenvelder, die bij de derdeklasser J-Södra IF al mocht proeven van het voetbal in het A-elftal. Hij kwam zeven keer uit voor de ploeg en wist zich daarin in de kijker te spelen van verschillende ploegen.

Heel wat Zweedse topclubs hopen op de komst van Isaksson, maar volgens het lokale Expressen zal Club Brugge de Zweedse jeugdinternational in huis halen. Een definitief akkoord tussen beide clubs is er nog niet, maar zou wel snel moeten volgen. Blauw-Zwart betaalt naar verluidt bijna 400.000 euro voor de jonge middenvelder.

Bij Club Brugge krijgt Isaksson ongetwijfeld eerst de kans om zich te tonen bij Club NXT, waar hij de strijd zal moeten aangaan met onder andere Liam De Smet, Alejandro Granados en Laurens Goemaere.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.