'Wrexham flirt met Vardy'

'Promovendus Wrexham wil stunten en flirt openlijk met Leicester-icoon Vardy'

4 mei om 14:44

Het kersvers gepromoveerde Wrexham is zeer gecharmeerd van Leicester City-goalgetter Jamie Vardy. Het lijkt erop dat de 37-jarige spits Leicester na dit seizoen transfervrij zal verlaten. Wrexham is ambitieus en zal mogelijk een lijntje uitgooien naar de routinier.

De directeur van Wrexham, Humphrey Ker, sluit niet uit dat de promovendus een voorstel gaat doen aan Vardy, meldt Daily Mail. De Engelse routinier loopt komende zomer uit zijn contract en het lijkt erop dat hij Leicester City na twaalf seizoenen zal gaan verlaten. In gesprek met Sky Sports vertelde hij dat hij nog niet van plan is zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Wrexham speelt volgend seizoen in de League One en ziet in Vardy een ideale topschutter om opnieuw voor promotie te gaan. "Alles wijst erop dat Vardy een geweldige Wrexham-speler kan zijn", begint Ker. "Ik heb de naam nog niet genoemd bij de technische staf, maar zijn profiel en leeftijd schrikken ons zeker niet af."

Vardy had dit seizoen nog een enorm aandeel in het behalen van het kampioenschap in de Championship. Hij was goed voor achttien doelpunten, waaronder twee in het kampioensduel. Vardy speelde tot nu toe 463 wedstrijden voor Leicester. Hierin wist hij 190 doelpunten te maken en gaf hij 66 assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.