'Vanhaezebrouck velt verdict, uitleenbeurt gaat niet door'

'Vanhaezebrouck velt verdict, uitleenbeurt gaat niet door'

24-07-2017 08:30

Hein Vanhaezebrouck heeft een behoorlijk ruime kern voor komend seizoen, de kans is groot dat er nog spelers weggaan. Siebe Horemans hoort daar evenwel niet bij.

In Het Laatste Nieuws maakt de trainer van AA Gent duidelijk dat Horemans hem heeft kunnen overtuigen in de voorbereiding. "Horemans trok zeer goed zijn streng. De Smet en Horemans beschouw ik als volwaardige elementen. Maar het moet duidelijk zijn dat er achteraan dringend nog iets bij moet", aldus Vanhaezebrouck.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad bevestigen dan ook dat Horemans dit seizoen geen uitleenbeurt zal krijgen. Dit is vooral heel slecht nieuws voor Oud-Heverlee Leuven. Horemans was daar vorig seizoen op huurbasis actief en OHL wilde die overeenkomst graag verlengen. De club uit Eerste Klasse B gaat echter naar een andere oplossing moeten zoeken. 

Of Horemans ook veel zal spelen is een andere zaak. In de Franse pers valt te lezen dat AA Gent zo goed als rond is met de verdediger Dylan Bronn. Zo schuift Horemans hoogstwaarschijnlijk een plaats naar achter in de pikorde.