Update: 'Franse krant bevestigt: Gent heeft volgende versterking beet'

Update: 'Franse krant bevestigt: Gent heeft volgende versterking beet'

23-07-2017 22:52
3

Woensdag schreef VoetbalPrimeur.be al dat KAA Gent aan Dylan Bronn denkt. Volgens Sportwereld trekt de 22-jarige Franse Tunesiër binnenkort effectief naar de Ghelamco Arena. De transfer lijkt nog slechts een kwestie van tijd. 

Bronn staat momenteel nog op de loonlijst van Niort, een Franse tweedeklasser. Volgens Sportwereld is er al een akkoord tussen Gent en Bronn. De verdediger moet in Gent de stand-in worden van Samuel Gigot.

Vrijdag moest Bronn normaal in actie komen met Niort, maar hij liet een oefenduel schieten. Wederom een indicatie dat hij op weg in naar ons land. 

Bronn werd in Frankrijk geboren, maar heeft Tunesische roots. Ondertussen kwam hij al voor het Tunesische elftal. Voor hij bij Niort speelde, kwam Bronn uit voor Cannes en Chamois Niortais F.C.

Update 23/07 22.50 uur: De Franse sportkrant L'Equipe bevestigt het nieuws. AA Gent heeft een akkoord hebben met Niort over een transfersom van ongeveer één miljoen euro. Bronn zou maandag naar Gent afreizen om zijn medische testen af te leggen en een vierjarig contract te tekenen.