OFFICIEEL: Vreven heeft beet en krikt aantal City-huurlingen op naar vijf

OFFICIEEL: Vreven heeft beet en krikt aantal City-huurlingen op naar vijf

04-07-2017 09:52
0

NAC Breda, de ploeg van trainer Stijn Vreven, krijgt de beschikking over José Ángel Tasende. De Spaanse linksback, die door het leven gaat met de voetbalnaam Angeliño, wordt gehuurd van Manchester City. Dat meldt de promovendus dinsdagochtend via de officiële kanalen. 

Angeliño is de vijfde speler die City komend seizoen in Breda stalt. "Angeliño is een groot talent van Manchester City met al aardig wat ervaring door zijn drie eerdere uitleenbeurten. Daarnaast heeft hij ook al zijn debuut in het eerste elftal van Manchester City gemaakt en zelfs al even kunnen ruiken aan het grote werk in de Champions League", vertelt technisch manager Hans Smulders (foto). 

"Om echt de stap naar het eerste elftal te zetten zal hij zich nog verder door moeten ontwikkelen. Het zegt veel over de goede samenwerking met Manchester City dat zij er bewust voor kiezen om een groot talent als Angeliño bij NAC onder te brengen en de overtuiging hebben dat hij zich binnen onze randvoorwaarden het beste kan ontwikkelen. Met de toevoeging van Angeliño hebben wij direct onze gewenste versterking op de back-positie te pakken."

Ook Thierry Ambrose, Paolo Fernandes, Pablo Mari en Manu Garcia worden door NAC gehuurd van Manchester City. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie