Geen doelpuntenfestival, maar wel een tweede winst op rij voor KV Mechelen

25-06-2017 19:52

Na het doelpuntenfestival van zaterdag liep het niet (meteen) van een leien dakje voor KV Mechelen op zondag. Op bezoek bij KRG Katelijne boekte het een 0-3 overwinning, al moest het lang wachten op die laatste doelpunten.

Malinwa had het na een zware trainingsdag bijzonder moeilijk met Katelijne. In de eerste helft kregen de bezoekers wel enkele kansen, maar een doelpunt viel er pas na een half uur voetballen. Tim Matthys kon het enige doelpunt van de eerste helft scoren.

Ook in de tweede helft liep het niet meteen van een leien dakje. Een volledig nieuw elftal, met onder andere Yohan Croizet en Laurens Paulussen in de ploeg, kon niet meteen voor doelpunten zorgen. Pas tien minuten voor tijd volgde de 0-2 en uiteindelijk nog de 0-3. Op woensdag 28 juni staat een oefenwedstrijd tegen Rapid Leest op het programma.

Eerste helft: Swolfs, Augustijns, Cobbaut, Filipovic, Smolders, El Messaoudi, Jubitana, Matthys, Bandé, Zeroual en Claes.
Tweede helft: Valkenaers, Vitas, Avetisov, Oppong, Paulussen, Wilms, Callebaut, Schouterden, Soumah, Kondolo, Croizet