Milan hekelt makelaar: Wat Madrid niet aan mij betaalt, verdwijnt in zijn zakken

  Milan hekelt makelaar: "Wat Madrid niet aan mij betaalt, verdwijnt in zijn zakken"

  maandag 19 juni 2017 om 23:39

  AC Milan-directeur Marco Fassone heeft maandag nog maar eens uitgehaald naar Mino Raiola. De Milanezen verwijten de bekende zaakwaarnemer dat hij zijn cliënt Gianluigi Donnarumma aanspoort om te vertrekken uit San Siro.

  Afgelopen week werd duidelijk dat de talentvolle doelman zijn contract niet gaat verlengen. Als Milan hem niet deze zomer verkoopt, wandelt hij volgend jaar gratis de deur uit. Real Madrid wordt genoemd als mogelijke bestemming. "Wat Madrid niet aan mij betaalt, verdwijnt in zijn (van Raiola, red.) zakken", baalt Fassone. "Ik zou geïnvesteerd hebben in het Italiaanse voetbal."

  Fassone ontkent dat Milan Donnarumma onder druk heeft gezet om bij te tekenen. "Dit was niet de beslissing van Gianluigi, hij wilde bij Milan blijven. Dit is de keuze van Raiola", vervolgt de directeur in gesprek met de Corriere della Sera. Hij geeft de hoop niet op en laat het toptalent niet zomaar vertrekken. "Als club zullen we duizend manieren bedenken om hem te behouden."

  "En als hij van gedachten verandert, zouden we hem met open armen ontvangen. Dat geldt ook voor de supporters", zet Fassone de deur op een kier.

  Plaats een reactie

  Fredje17 +277
  dinsdag 20 juni 2017 om 06:57
  Ik geloof deze versie. Die Raiola is voor geen meter te betrouwen. Als het op geld aankomt denkt die man niet aan het welzijn van zijn speler, maar aan zijn eigen zakken. Hij denkt dat hij God is en alles kan maken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Milan hekelt makelaar: "Wat Madrid niet aan mij betaalt, verdwijnt in zijn zakken"