'Club Brugge legt bod neer voor transferdoelwit van PSV'

'Club Brugge legt bod neer voor transferdoelwit van PSV'

31-05-2017 07:00
1

Club Brugge heeft in deze zomermercato al vier transfers kunnnen doen. German Mera werd afgelopen winter al gestrikt, daarna volgden Elton Acolatse, Erhan Masovic en dinsdag nog Emmanuel Dennis. In nummer vijf op komst?

Het Roemeense Digisport weet namelijk dat Club ook nog interesse heeft in Olimpiu Morutan. Die achttienjarige Roemeense middenvelder speelt nu nog in eigen land, FC Botosani. Club Brugge zou volgens die Roemeense bron liefst één miljoen euro hebben geboden, met daarbij ook nog een aantal bonussen. Botosani is daar akkoord mee. Zijn manager heeft bevestigd dat er een Belgisch bod is.

Club Brugge kan zo een flinke transferstrijd winnen, want Murotan is een erg gegeerde speler. In eigen land wordt hij gelinkt aan Steaua Boekarest en Cluj, daarbuiten is er ook nog sprake van Atalanta, PSV en enkele clubs uit Rusland. Er is echter nog geen persoonlijk akkoord met Murotan, dat kan roet in het eten gooien.

Eerder zijn er al twee aanbiedingen geweest voor Murotan. Steaua wilde 500.000 euro bieden op hem, maar dat vond FC Botosani veel te weinig. Cluj kwam met een bod van 600.000 voor de helft van zijn transferrechten, maar ook dat werd van tafel geveegd.