OPSTELLING: Preud'homme kiest vol voor de aanval, Vanhaezbrouck verrast

OPSTELLING: Preud'homme kiest vol voor de aanval, Vanhaezbrouck verrast

21-05-2017 13:24

In het Jan Breydelstadion wordt zondagnamiddag gevochten voor de tweede plaats en het bijhorende ticket voor de Champions League. Club Brugge begint eraan met 1 punt voorsprong. AA Gent moet dus winnen om de tweede plaats te veroveren. Voor Club volstaat een gelijkspel. Deeze spelers komen aan de aftrap.

Club-trainer Michel Preud'homme kan voor deze levensbelangrijke wedstrijd niet rekenen op José Izquierdo. De Colombiaanse dribbelkont sukkelt met een blessure en wordt vervangen door Anthony Limbome. Verder kiest Preud'homme voor de aanval. Timmy Simons zit opnieuw op de bank. Het middenveld wordt bevolkt door Ruud Vormer, Hans Vanaken en Lior Refaelov. Voorin moeten Wesley Moraes en Jelle Vossen de doelpunten maken.

Bij de bezoekers uit Gent pakt Hein Vanhaezebrouck uit met één verrassing. Brecht Dejaeghere begint op de bank in het Jan Breydelstadion. Op het middenveld kiest Vanhaezebrouck voor Renato Neto, Anderson Estiti en Danijel Milicevic. In de spits krijgt Kalifa Coulibaly de voorkeur op Jérémy Perbet.

UPDATE: Gigot is uitgevallen tijdens de opwarming, hij wordt vervangen door Gershon.